Werken bij Mondriaan

Mondriaan is continu in ontwikkeling en in beweging. Op veel fronten werken wij samen met andere partners in de zorg. Daarnaast werken we samen met regionale, landelijke en academische opleidingsinstituten en bieden we opleidingen aan. Wij stimuleren onze medewerkers hun deskundigheid verder te ontwikkelen, door te groeien en hun kennis te delen met andere medewerkers. Wij bieden ruime mogelijkheden voor opleiding en voor de combinatie werken en leren. Je kunt rekenen op een goede CAO-GGZ en we hebben een uitdagend personeelsbeleid. Lees hier meer over Mondriaan als werkgever.

Bekijk onze vacatures.

Stage lopen?

Stage lopen bij Mondriaan is een leerzame ervaring. Mondriaan heeft gevarieerde leerplekken met inspirerende mensen (zowel patiënten als medewerkers). Naast beroepsinhoudelijke ontwikkeling staat in je stage ook zelfontwikkeling centraal. Mondriaan biedt stageplaatsen aan voor verschillende opleidingen, op verschillende locaties en met diverse groepen patiënten. Je kunt stage lopen bij bijvoorbeeld de Kinder- en Jeugdpsychiatrie en Ouderen- en Volwassenenzorg en Forensische Psychiatrie. Op de website van Mondriaan vind je meer informatie over stages. Als je vragen hebt of meer informatie wenst kun je een mail sturen naar het Stagebureau.

Vrijwilligerswerk

Naast de zorg van professionals, is het werk van vrijwilligers onmisbaar voor onze patiënten! We kunnen uw hulp dan ook goed gebruiken. Onze vrijwilligers zijn jong en oud, met een sociale opleiding, een technische achtergrond of geen opleiding. Man of vrouw, werkend of niet werkend, drukke agenda of niet. Al deze verschillende mensen worden vrijwilliger vanuit hun eigen beweegredenen, maar hebben met elkaar gemeen dat ze een boeiende tijdsbesteding combineren met iets doen voor een ander. Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk? Op de website van Mondriaan vind je meer informatie, ook over hoe je je kunt aanmelden.