Gelijkwaardigheid tussen mensen, respect en openheid zijn voor ons belangrijke waarden en zijn de leidraad in ons werk. Elke dag rekenen onze cliënten op de beste zorg. Jong, oud of nog ietsje ouder, maar allen met een psychische kwetsbaarheid. Elke dag rekenen ze op jou. Omdat jij ze net weer een stukje verder brengt in hun herstel en het leven. Werk jij graag in een dynamische werkomgeving, ben je initiatiefrijk bent en hou je van afwisseling? We heten je van harte welkom bij Mondriaan!

Wij bieden jou

Gevarieerd en zinvol werk
… in een professionele, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er ruimte is voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook ruime mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen maar ook voor de combinatie werken en leren. Wij stimuleren onze medewerkers hun deskundigheid verder te ontwikkelen, door te groeien en hun kennis te delen met andere medewerkers.

… bij een organisatie die continu in ontwikkeling en in beweging is. We werken op veel fronten samen met andere partners in de zorg en met regionale, landelijke en academische opleidingsinstituten.

Een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg
Functies worden ingedeeld volgens de FWG-systematiek en inschaling geschiedt op basis van kennis en ervaring volgens de CAO GGZ. Voor de medewerkers die medisch specialist zijn geldt de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten in de geestelijke gezondheidszorg (AMS GGZ) en de CAO GGZ. De AMS GGZ kent een aantal specifieke arbeidsvoorwaardelijke regelingen die, naast de CAO GGZ, gelden voor RGS-geregistreerde medisch specialisten.

Opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn

Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling.

Ook hebben wij een actieve personeelsvereniging en is er ruimte om met het team leuke activiteiten te ondernemen!

Bekijk onze vacatures