Gelijkwaardigheid tussen mensen, respect en openheid zijn voor ons belangrijke waarden en zijn de leidraad in ons werk

 

Werken bij Mondriaan, iets voor jou?

Elke dag rekenen onze cliënten op de beste zorg.
Jong, oud of nog ietsje ouder,
maar allen met een psychische kwetsbaarheid.
Elke dag rekenen ze op jou.
Omdat jij ze net weer een stukje verder brengt in hun herstel en het leven.

Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan heten wij je graag welkom bij Mondriaan. Bekijk onze vacatures

Wat wij bieden

Werken bij Mondriaan is nooit saai

Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Onze organisatie is continu in ontwikkeling en in beweging. Wij werken op veel fronten samen met andere partners in de zorg en met regionale, landelijke en academische opleidingsinstituten.

Bij ons werk je in een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving en er is volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook ruime mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen maar ook voor de combinatie werken en leren. Wij stimuleren onze medewerkers hun deskundigheid verder te ontwikkelen, door te groeien en hun kennis te delen met andere medewerkers.

Een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg

Functies worden ingedeeld volgens de FWG-systematiek en inschaling geschiedt op basis van kennis en ervaring volgens de CAO GGZ. Voor de medewerkers die medisch specialist zijn geldt de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten in de geestelijke gezondheidszorg (AMS GGZ) en de CAO GGZ. De AMS GGZ kent een aantal specifieke arbeidsvoorwaardelijke regelingen die, naast de CAO GGZ, gelden voor RGS-geregistreerde medisch specialisten.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling. Ook is er een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team leuke activiteiten te ondernemen.