Gelijkwaardigheid tussen mensen, respect en openheid zijn voor ons belangrijke waarden en zijn de leidraad in ons werk

Elke dag rekenen onze cliënten op de beste zorg.
Jong, oud of nog ietsje ouder,
maar allen met een psychische kwetsbaarheid.
Elke dag rekenen ze op jou.
Omdat jij ze net weer een stukje verder brengt in hun herstel en het leven.

Bij ons vind je een uitdagende baan waarin ontwikkeling op professioneel en individueel vlak volop mogelijk is. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan heten wij je graag welkom. Nieuwsgierig? Bekijk onze vacatures

Wat wij bieden

Wij bieden medewerkers een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg: CAO GGZ. Functies worden ingedeeld volgens de FWG-systematiek en inschaling geschiedt op basis van kennis en ervaring volgens de CAO GGZ. Voor de medewerkers die medisch specialist zijn geldt de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten in de geestelijke gezondheidszorg (AMS GGZ) en de CAO GGZ. De AMS GGZ maakt deel uit van de CAO GGZ. De AMS GGZ kent een aantal specifieke arbeidsvoorwaardelijke regelingen die, naast de CAO GGZ, gelden voor RGS-geregistreerde medisch specialisten. Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Werken bij Mondriaan is nooit saai

Bij ons werk je in een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving en er is volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Onze organisatie is continu in ontwikkeling en in beweging. Wij werken op veel fronten samen met andere partners in de zorg en met regionale, landelijke en academische opleidingsinstituten. Wij bieden ruime mogelijkheden voor opleidingen, maar ook voor de combinatie werken en leren. Wij stimuleren onze medewerkers hun deskundigheid verder te ontwikkelen, door te groeien en hun kennis te delen met andere medewerkers.